Groep E: Titelverdediger ontmoet Italiaanse kampioen

Fabian Morren
| 0 reacties
Groep E: Titelverdediger ontmoet Italiaanse kampioen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Titelhouder Chelsea begint vanavond aan de Champions League. De Italiaanse kampioen Juventus komt op bezoek.

Chelsea veroverde ietwat verrassend de Champions League vorig seizoen door in de finale Bayern München te kloppen. Nu begint er een nieuw seizoen, met heel wat nieuwe spelers. Zo is Didier Drogba er niet meer bij, maar wel Eden Hazard en Oscar.

Juventus wil in Europa weer hoge ogen gooien na een korte afwezigheid. In eigen land lukt dat al, want vorig seizoen pakte de formatie van Antonio Conte de titel. De coach zal overigens niet op de bank zitten, want hij is het hele seizoen geschorst.

In de andere wedstrijd krijgt Shakhtar Donetsk het bezoek van Nordsjaelland. De Denen werden vorig seizoen verrassend kampioen van Denemarken.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Chelsea is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Juventus daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Chelsea met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 240 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Juventus strijkt u 310 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties