Di Matteo: "Mission Impossible"

Christophe van den Boom
| 36 reacties
Di Matteo: "Mission Impossible"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdagavond neemt Chelsea het op tegen de Italiaanse landskampioen Juventus. Als het van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich afhangt dan zal Chelsea het succes van vorig jaar evenaren. "Mission Impossible", beseft trainer Roberto Di Matteo.

Di Matteo moet proberen om opnieuw de Champions League te winnen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. “In het verleden is het gebleken dat het onmogelijk is om de Champions League twee keer op rij te winnen. Maar wij gaan proberen om het onmogelijke te doen. De concurrentie is hevig en elk seizoen komen er moeilijke tegenstanders bij. Dit seizoen zijn dat bijvoorbeeld Paris Saint-Germain en Juventus”, aldus de oefenmeester van The Blues.

“De concurrentie is dit jaar waarschijnlijk nog groter dan vorig jaar. Juventus heeft een sterk team en zij hebben vorig jaar niet verloren in de Serie A. Ze hebben veel technische, ervaren en dynamische spelers in de selectie”, analyseert de Italiaan. “Zij waren een van de moeilijkste tegenstanders die we in de groepsfase konden loten.”

Vorig seizoen wonnen de Londenaren op wilskracht en met een vrij defensieve stijl van spelen. Met Eden Hazard en de Braziliaan Oscar zijn er aanvallend nieuwe opties. Zij moeten de club naar nieuwe successen leiden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties