Patro Eisden Maasmechelen komt met heel goed nieuws in aanloop naar volgend seizoen

Patro Eisden Maasmechelen komt met heel goed nieuws in aanloop naar volgend seizoen
Foto: © photonews

Volg Patro Eisden Maasmechelen nu via WhatsApp!

Patro Eisden haalde zijn licentie nog niet voor volgend seizoen. De club heeft nu in dat dossier wel goed nieuws te melden.

Eind april kwam het nieuws naar buiten dat Patro Eisden Maasmechelen zijn licentie niet heeft gehaald. De club zou toen een dossier ingediend hebben dat 'quasi leeg' was.

Het was zo erg dat Patro zelfs geen licentie kreeg om amateurvoetbal te mogen spelen. Zo dreigde er zelfs even een degradatie naar eerste provinciale.

Maar gelukkig voor de Limburgers hebben ze nog een tweede kans. De club deelde via zijn officiële kanalen mee dat 'Patro Eisden Maasmechelen dinsdagnamiddag verscheen voor het arbitraal college ter verdediging van haar licentiedossier'.

Volgens de club is het daar erg goed gegaan. 'Gelet op het positief advies dat de club maandagavond al kreeg van het Auditoraat, kijkt de club met het volste vertrouwen toe naar de beslissing van het college, die uiterlijk aanstaande vrijdag kenbaar wordt gemaakt', klinkt het verder.

Patro Eisden werd zesde in de Challenger Pro League dit seizoen. De club speelde nog Promotion Play-offs tegen KMSK Deinze, maar verloor twee keer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties