'Een jaar na het vertrek van Lukaku richt Inter zich op andere Rode Duivel om aanval te versterken'

'Een jaar na het vertrek van Lukaku richt Inter zich op andere Rode Duivel om aanval te versterken'
Foto: © photonews

Dodi Lukebakio herstelt perfect van zijn blessure bij FC Sevilla. Zozeer zelfs dat hij deze zomer veel interesse wekt.

Afgelopen zomer trok Dodi Lukebakio van Hertha Berlijn naar FC Sevilla. Ondanks het moeilijke seizoen van de Andalusische club en een blessure die hem drie maanden aan de zijlijn hield, doet de voormalige speler van Anderlecht en Charleroi het heel goed in zijn eerste seizoen in de Liga.

Met vijf doelpunten zorgt Lukebakio voor onvoorspelbaarheid aan de linkerkant, zoals blijkt uit het juweeltje dat hij afgelopen weekend scoorde.

Bij de Rode Duivels heeft hij zich ook onder de leiding van Domenico Tedesco laten gelden: met twee doelpunten sinds het WK lijkt hij nog steeds te profiteren van zijn geweldige prestaties in Zweden en Duitsland tijdens de eerste bijeenkomst na Martinez.

Inter ruikt een goede deal

Het is dan ook niet verwonderlijk dat een club als Inter Milaan aan de deur klopt. De Nerazzurri waren al geïnteresseerd, maar bereiden zich voor om deze zomer toe te slaan, zo schrijft La Gazzetta dello Sport.

Albert Gudmundsson, de IJslandse sensatie van Genoa, zou de nummer één optie zijn, maar ook de duurste: de gevraagde 30 miljoen zou te zwaar kunnen wegen in vergelijking met de 12,5 miljoen die voor Lukebakio worden genoemd, hoewel hij een contract heeft tot 2028 bij Sevilla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties