Cameron Puertas komt met hilarische uitspraak over Hans Vanaken

Cameron Puertas komt met hilarische uitspraak over Hans Vanaken
Foto: © photonews

Hans Vanaken speelt een heel sterk seizoen bij Club Brugge. Daarmee dwingt hij ook bij de tegenstanders heel erg veel respect af.

Cameron Puertas van Union SG werd in een interview met Het Nieuwsblad gevraagd welke spelers uit de Belgische competitie hij enorm bewondert. Daar moest hij niet lang over nadenken.

“Ik houd enorm van Hans Van­aken. Hij ademt voetbal. Hij lijkt te wandelen, maar je kan hem de bal niet afnemen”, klinkt het hilarisch.

Al zijn er nog straffe namen. “De moeilijkste op dat gebied is Ejuke van Antwerp. Mon dieu, hij deed voortdurend schijnbewegingen, ik moest Charles erbij halen om de bal af te nemen.”

Puertas heeft ook al zijn keuze gemaakt voor wie hij zal stemmen als ze hem vragen te kiezen voor de Pro League Player of the Year Award. “Ik stem niet op mezelf, wel sowieso op Amoura”, klinkt het. Maar ook Bilal El Khannouss krijgt om een duidelijke reden zijn stem.

“Ik vind het jammer hoe in het huidige voetbal heel hard op cijfers wordt gefocust, want sommige spelers, zoals hij, zijn héél sterk. En Thiago van Club Brugge. Ik ben fan. Zoals hij werkt voor de ploeg, c'est une machine.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties