Speler Cercle Brugge de gebeten hond na nederlaag in Anderlecht: "Wat een ramp"

Cercle Brugge ging met 3-0 onderuit bij RSC Anderlecht. Paars-wit speelde nochtans geen meesterlijke eerste helft, maar kwam wel op het halfuur meteen 1-0 en 2-0 voor. De verdediging van De Vereniging zag er niet altijd even goed uit.

Cercle Brugge speelde een halfuur mee met RSC Anderlecht, maar binnen twee minuten slikte het twee vermijdbare doelpunten. De verdediging van De Vereniging zag er daarbij niet altijd even goed uit, vonden de supporters ook.

Die gingen op de sociale media en vooral X dan ook meteen los. Vooral Leonardo Lopes Da Silva was de gebeten hond. HIj gaf simpelweg een doelpunt cadeau bij de 2-0, door de bal plompverloren aan Dolberg te geven.

2-0 op een dienblaadje aangeboden aan Anderlecht

Die gaf de 2-0 aan Anders Dreyer op een dienblaadje. En dat leverde dus de nodige reacties op via de sociale media. Cercle Brugge gaf de wedstrijd op twee minuten zo helemaal op, na de pauze konden ze ook geen vuist meer maken.

RSC Anderlecht blijft zo leider in de Jupiler Pro League en kan zich opmaken voor de terugwedstrijd binnen enkele dagen op Jan Breydel. Dan zal De Vereniging sowieso azen op revanche tegen de hoofdstedelingen.