Mboyo hoopt dat Vossen blijft: "We kunnen samen brokken maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Mboyo hoopt dat Vossen blijft: "We kunnen samen brokken maken"
Foto: © Photonews

KRC Genk heeft brokken te lijmen. De Limburgers hebben namelijk een rotseizoen achter de rug en willen dat in de vergetelheid voetballen. "Falen is geen optie meer", aldus Ilombé Mboyo. "Maar ik heb vertrouwen in de kwaliteiten van de groep. De sfeer is alleszins optimaal."

KRC Genk heeft - op papier althans - een gouden spitsenduo lopen: Jelle Vossen - Ilombé Mboyo. Vooral laatstgenoemde is na een verloren voetbaljaargang gebrand op een sterke prestatie. "Ik leef niet meer in het verleden. Falen is dit seizoen geen optie meer. Iedereen weet dat het vorig seizoen niet goed was."

Petit Pelé hoopt dan ook dat Vossen dit seizoen de Cristal Arena trouw blijft. "Jelle en ik kunnen brokken maken", roept de aanvaller uit in Het Nieuwsblad. "Wat als hij vertrekt? Dan wens ik hem eerst en vooral veel succes. Ik denk trouwens dat het bestuur dat gat dan ook wel zal opvullen."

Kan transferperikelen niet uit mijn hoofd zetten

Ondertussen blijven Olympiakos Piraeus en Middlesbrough hengelen naar de handtekening van Vossen. "Ik hoop dat er snel iets uit de bus komt. Ik kan de transferperikelen niet uit mijn hoofd zetten. Maar Achter De Kazerne zal niemand me iets kunnen verwijten. Ik ga nog steeds voluit voor KRC Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties