Spaenhoven twijfelt niet na puntendeling

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Spaenhoven twijfelt niet na puntendeling
Foto: © SC

Beerschot-Wilrijk leed gisteren voor het eerst puntenverlies in eigen huis. De leider in de Antwerpse eerste provinciale kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Schriek. Coach Spaenhoven maakt zich echter geen zorgen na de puntendeling.

De thuisploeg kwam gisteren al vroeg op achterstand, maar bleef al bij al rustig ondanks deze tegenslag. Beerschot-Wilrijk creëerde enkele kansen in de eerste helft en zag ook een doelpunt afgekeurd worden. Echt tevreden kon Spaenhoven echter niet zijn over de prestatie van zijn team. “We hebben te snel de lange bal willen hanteren. Ik noteerde te weinig infiltraties vanuit het centrum. Zowel Nijs als Daal zaten voor de rust trouwens niet helemaal in hun dagje.”

Ondanks de defensieve instelling van de tegenstander had Spaenhoven complimenten voor zijn collega. Hij feliciteerde hem met de manier waarop Schriek het gelijkspel met hand en tand verdedigde. De coach wees er ook op dat het tikkeltje geluk ontbrak en dat de bezoekende doelman bovendien enkele uitstekende reddingen in petto had. “Wat kan ik mijn ploeg verwijten? Het tikkeltje geluk ontbrak telkens. Kansen waren er voldoende. We moeten met deze puntendeling echter niet aan onszelf gaan twijfelen. Het is gewoon de speling van het lot dat je vandaag twee punten verliest.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties