Engelse topclubs jagen op Armeense middenvelder

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Engelse topclubs jagen op Armeense middenvelder
Foto: © SC

Henrik Mkhitaryan. Geen makkelijke naam om uit te spreken, maar de Armeense middenvelder van Shakhtar Donetsk wordt achterna gezeten door zowat alle topteams uit de Premier League.

Liverpool, Manchester City en Chelsea hengelen naar de diensten van de middenvelder die dit seizoen al negentien keer de weg naar doel vond in de Oekraïense competitie. Hij ontplofte dit seizoen volledig en is ook bij de nationale ploeg de absolute draaischijf van zijn team.

Mkhitaryan zelf gaf toe gecharmeerd te zijn door de interesse. “Het is voor elke speler een droom om te spelen voor de sterkste teams ter wereld. Het is het hoogste doel en ik zal er komende zomer alles aan doen om voor een ander team te spelen”, vertelde hij aan The Mirror. De Armeen lijkt zijn keuze al gemaakt te hebben en lijkt er dus vanuit te gaan dat hij volgend seizoen in Engeland speelt. Shakhtar zal zijn uitblinker echter niet zonder slag of stoot laten gaan. Geïnteresseerde teams moeten over de brug komen met zo’n 25 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties