Reactie Lombaerts: "We verdienden hier niets"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Lombaerts: "We verdienden hier niets"
Foto: © SC

Rode Duivel Nicolas Lombaerts liet na de nederlaag in het Astridpark optekenen dat Zenit terecht onderuit ging tegen Anderlecht: "We maakten op geen enkel moment aanspraak op een punt", aldus de Bruggeling.

Tomas Taecke in Anderlecht

In de mixed zone was er kort na de wedstrijd veel aandacht voor de twee Rode Duivels die samen met Zenit plat op de buik gingen in het Astridpark. Nicolas Lombaerts besefte dat het helemaal niet goed was.

"Vandaag maakten wij op geen enkel moment aanspraak op één of meerdere punten", gaf Lombaerts eerlijk toe. "We waren niet scherp genoeg en de passes kwamen maar zelden toe".

"Nu moeten we twee overwinningen boeken om door te stoten naar de volgende ronde. We hebben ons lot niet langer in eigen handen dus het zal heel moeilijk worden".

Lombaerts werd tijdens de tweede helft naar de kant gehaald met een blessure. De centrale verdediger werd gewisseld voor Bruno Alves en hoopt dat hij geen spierscheuring heeft opgelopen.

"Ik moest het veld verlaten met een hamstringblessure. Hopelijk is het slechts een verrekking en sta ik niet te lang opzij", aldus Nicolas Lombaerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties