Lierse-supporters schrijven brief naar Samy

Koen Schaaphok
| 37 reacties
Lierse-supporters schrijven brief naar Samy
Foto: © SC

Misnoegde Lierse-supporters eisen in een brief aan Maged Samy verontschuldigingen voor zijn uitspraken op Twitter. Samy tweette onder meer: "Ik bén Lierse" en beledigde supporters die hem op de korrel namen.

De supporters maken zich duidelijk zorgen over hun club en bijhorende voorzitter. Na de scheldtirade richting kritische fans op Facebook kreeg het sociale medium Twitter niet lang daarna een vervolg. “Aan een stomme kl**tz*k die zegt dat mijn tijd gekomen is en dat ik moet vertrekken: het is tijd voor mij om te zorgen dat jij nooit meer in mijn stadion komt! Dikke loser” is een voorbeeld van de schrijfsels van de voorzitter.Enkele anonieme supporters schreven een brief aan hun voorzitter waarin ze hun zorgen uitten over Lierse.

Passie & Traditie

“We zijn bezig aan ons derde opeenvolgende, kleurloze seizoen in de Jupiler Pro League. Sterker nog, het degradatiespook ligt weer volop op de loer en is terug van bijna nooit weggeweest. Mede daarom zijn wij erg bezorgd over de toestand van uw, maar zeker ook onze, geliefde club”, staat er in de brief, volgens Het Nieuwsblad.

Het blijft echter niet allemaal peis en vree in de brief. De anonieme supporter eisen ook enkele zaken. Ze willen onder andere dat Samy zich niet meer met het sportieve bemoeit. “Volgens onze bescheiden mening is het daarom best dat: (1) u zich niet meer moeit met sportieve beslissingen, (2) de baseline Passie & Traditie in ere hersteld wordt, (3) u zich publiekelijk verontschuldigt voor uw kwetsende uitspraken van de voorbije dagen en (4) u de rol van Jesse De Preter verruimt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties