Lierse doet beroep op Egyptische adviseur

Christophe van den Boom
| 25 reacties
Lierse doet beroep op Egyptische adviseur
Foto: © SC

Lierse-voorzitter Maged Samy wil Lierse terug op de rails krijgen en roept daarom de hulp in van Hany Ramzy. Die is in dienst van Wadi Degla als technisch directeur van alle voetbalprojecten. Hij moet het voetbal van de club analyseren en advies geven.

“Bedoeling is dat Ramzy alles wat met Lierse te maken heeft onder de loep neemt. Van het eerste elftal over de beloften, de jeugd en de academie”, aldus teammanager Roel Rymen in Gazet van Antwerpen. “Een ding moet duidelijk zijn: het is niet de bedoeling dat Ramzy de ploeg gaat coachen of Chris Janssens gaat zeggen wie er moet spelen.”

“Wat hij komt doen, is kijken waar de pijnpunten liggen en mee naar oplossingen zoeken. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook al gezegd dat we nood hebben aan een balvaste centrale middenvelder. Bedoeling is dat er in samenspraak met de technische staf en voorzitter voor verbetering wordt gezorgd”, besluit Rymen.

Ramzy is een grote meneer in het Egyptische voetbal. Als speler kwam hij 124 keer uit voor de nationale ploeg en hij speelde een groot deel van zijn carrière in Europa. Hij was onder andere actief bij Werder Bremen, Kaiserslautern en Neuchatel Xamax. Hij kent de competities hier dus vrij goed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties