"Geen fouten tegen Cercle"

Koen Schaaphok
| 10 reacties
 "Geen fouten tegen Cercle"
Foto: © SC

Voor Beerschot AC-trainer Adrie Koster zal het tegen Cercle Brugge al een beetje van moeten zijn. De Vereniging moet dringend punten pakken en als de Bruggelingen dat tegen Beerschot doen, ziet het er niet best uit voor Koster.

Op de traditionele persconferentie voor de partij tegen Cercle Brugge laat de coach echter geen last van de druk uitschijnen. De nuchtere Zeeuw benadrukt het doel van de wedstrijd. "Niets moet voor ons, maar we willen wel heel graag", aldus Adrie Koster tegenover Sporza.

Fouten

Onlangs moest Bob Peeters opstappen bij Cercle Brugge wegens tegenvallende resultaten. Lorenzo Staelens neemt voorlopig de zaken waar in de dug-out en net dat maakt Koster nerveus. "Cercle Brugge kan met een nieuwe trainer alles overboord gooien. Wij moeten op alles voorbereid zijn en van onze eigen kracht uitgaan. Ik zal enkele andere spelers brengen. We moeten doen wat het beste is voor de ploeg."

De 1-3-verliespartij op t’ Kiel tegen Oud-Heverlee Leuven was alvast niet bevorderlijk voor Beerschot AC. Het waren de kleine fouten die voor de tegengoals zorgden. Dat hoopt Koster niet nog eens te zien."We mogen vooral niet te veel fouten maken, want tegen OH Leuven hadden we moeite om de wedstrijd te laten kantelen."

Geen Coulibaly-vervanger

De Nederlandse oefenmeester kan in de spits alvast geen beroep doen op Dalibor Veselinovic. De spits moest tegen OHL naar de kant met een pijnlijke enkel. Voor Stijn Wuytens en Roy Dayan komt het duel eveneens te vroeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties