Losada: "Vertrouwen van vitaal belang"

Koen Schaaphok
| 7 reacties
Losada: "Vertrouwen van vitaal belang"
Foto: © SC

Op dit moment is Beerschot AC Hernan Losada en de Argentijn is Beerschot AC. Een status die hij niet zomaar verwierf. "Ik moet vertrouwen voelen", aldus de Argentijn.

Na een moeilijke start van de competitie voor Beerschot AC staat de Antwerpse club nu op een gedeelde vijfde plaats en, gelet op het vorige seizoen, is dat een prima plaats voor Losada en co. “Volstrekt normaal”, vertelt Hernan Losada aan Het Nieuwsblad. “Er waren veel nieuwe spelers en een nieuwe technische staf. Dat pas je niet gauw even in elkaar binnen de duur van de voorbereiding. Dat heeft zijn tijd nodig.”

Ook bij de Argentijnse spelmaker gaat het vlot. “Als je niet gelukkig bent, kan je niet presteren. Ik ben gelukkig. Ik word in Antwerpen, en bij Beerschot in het bijzonder, behandeld als een koning. Ik krijg vertrouwen van de staf, de supporters en de trainer. Ik draag de aanvoerdersband. Zoiets krijg ik niet zomaar. Ik moet vertrouwen voelen om op mijn best te zijn. Een warme omgeving heb ik nodig om optimaal te renderen”, aldus de Argentijn.

Is dit Beerschot beter dan vorig jaar? “Het is nu nog te vroeg om het daar al over te hebben”, vindt Hernan Losada. “We zijn nog maar acht speeldagen ver. In elk geval hebben we de capaciteiten en de entourage om het even goed te doen als in de hoogdagen. Nu maar hopen dat we van oncontroleerbare factoren, zoals blessures, geen last krijgen en wie weet wat er dan nog kan gebeuren”, besluit Losada. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties