Kinderen gratis naar OHL - Waasland-Beveren

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Kinderen gratis naar OHL - Waasland-Beveren
Foto: © SC

Kinderen kunnen zaterdag, indien vergezeld van een betalende volwassene, gratis de wedstrijd OH Leuven - Waasland-Beveren bijwonen. Voor de match krijgen ze een meet & greet met spits Bjorn Ruytinx en mascotte Lionel, zo laat de club weten in een persbericht.

OH Leuven doet deze actie in het kader van hun Kids Club ‘De Stifters’: “Bjorn Ruytinx zal samen met Lionel de kinderen welkom heten om daarna OHL naar de overwinning te schreeuwen. Vanaf 18u30 zijn de kids die vergezeld zijn van minstens 1 volwassene welkom aan Tribune I waar er een heel wat leuks te beleven zal zijn voor aanvang van de wedstrijd.”

Hieronder legt de club uit hoe geïnteresseerden aan kaarten kunnen geraken.

“Hoe kan je de kaarten voor dit voetbalfeest bestellen?

- Stuur een e-mail naar tickets@destifters.be met vermelding van naam en geboortedatum van de kinderen en het aantal volwassenen dat de wedstrijd zal bijwonen. De tickets zullen dan op de dag van de wedstrijd aan het loket met benaming KIDS CLUB (ingang hoofdtribune via Kardinaal Mercierlaan) kunnen afgehaald worden.

- Of je komt de tickets ophalen aan het secretariaat. Dit is open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 14u tot 17u, en donderdag van 14u tot 19u.

- Of je komt gewoon naar de wedstrijd en vraagt je tickets aan het loket van de KIDS CLUB mits voorleggen leeftijdsbewijs (siskaart, kids-id…). De begeleidende volwassenen kunnen dan ook in hetzelfde loket hun tickets kopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties