Reactie Jans: "Opluchting"

Tomas Taecke
| 8 reacties
Jans: "Opluchting"
Foto: © SC

Standard glipte op Le Canonnier door de mazen van het net en kon na enkele nederlagen aanknopen met de kwalificatie voor de achtste finales in de beker. "Hopelijk is dit het begin van iets moois", wist Ron Jans na afloop op de persconferentie.

Tomas Taecke in Moeskroen

"We zijn zeer slecht gestart en geven meteen een doelpunt weg", baalde Ron Jans van de slappe start van zijn team. "Dan moet je ook nog met tien man verder na de uitsluiting van Batshuayi. Wat er gebeurd is, weet ik op dit moment nog niet".

"Nadien hebben we er alles aan gedaan om de achterstand alsnog om te buigen. In het laatste kwartier kregen we kansen en wanneer je denkt dat het over is gaat de bal op de stip. Ik ben een optimist en geloof er altijd in, maar met nog twee minuten op de klok werd het toch heel moeilijk".

"Het doelpunt in de blessuretijd heeft ons kracht gegeven. Nadien toonden we wel de juiste mentaliteit en konden we de kwalificatie toch nog afdwingen. Het was een spectaculaire match, die we gelukkig gewonnen hebben. Kortrijk uit zou bijzonder lastig zijn hadden we hier verloren, maar nu ziet dit er helemaal anders uit".

"Ik ben opgelucht maar dat geldt waarschijnlijk voor iedereen die met Standard begaan is. Hopelijk is dit het begin van een mooie reeks", aldus Ron Jans.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties