Eerste test voor Juventus

Tomas Taecke
| 1 reacties
Eerste test voor Juventus
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

Serie A

In de Italiaanse Serie A wordt de vijfde speeldag vooral woensdag afgewerkt. Enkele vanavond binden Fiorentina en landskampioen Juventus al de strijd aan met elkaar. Juve gaat opnieuw soeverein aan de leiding met twaalf punten uit vier wedstrijden. Fiorentina, dat vorig jaar een slecht seizoen kende, is dit jaar niet onaardig gestart. Vanavond probeert La Viola het maximum van de Bianconeri af te nemen.

Bundesliga

Ook in de Bundesliga wordt er doordeweeks een speeldag afgewerkt. Vanavond zijn er vier partijen, de rest volgt morgen. Bayern München probeert tegen Wolfsburg een vijfde opeenvolgende zege te boeken. Na de nederlaag tegen de recordkampioen gaat Schalke tegen Mainz op zoek naar eerherstel. Verder is er Greuther Fürth - Düsseldorf en Eintracht Frankfurt, ook nog steeds zonder puntenverlies, dat het opneemt tegen Borussia Dortmund.

League Cup

In Engeland staan heel wat League Cup-wedstrijden op het programma. Chelsea ontvangt het gedegradeerde Wolves, Everton trekt naar Leeds. West Ham ontvangt Wigan terwijl Man City en Aston Villa elkaar partij geven.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Juventus is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Fiorentina daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Juventus met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 205 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Fiorentina strijkt u 360 euro op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties