Ibrahimovic: "Overwinning signaal voor de toekomst"

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Ibrahimovic: "Overwinning signaal voor de toekomst"
Foto: © SC

Ibrahimovic kwam voor de zoveelste keer weer eens goed van pas voor zijn club. Deze keer legde hij de fundering van een 4-1 zege met zijn benutte penalty namens Paris Saint-Germain in de Champions League- wedstrijd tegen Dinamo Kiev dinsdagavond.

Met zijn treffer beloonde Ibracadabra zichzelf met een nieuw record. Zlaten Ibrahimovic is de eerste speler ooit die voor 6 verschillende clubs scoorde in de Champions League. Eerder deed hij dat voor Ajax, Juventus, Internazionale, FC Barcelona en AC Milan. Toch had de spijkerharde Zweed het na afloop vooral over de teamprestatie. "Een eerste wedstrijd is altijd moeilijk, maar we hebben met zijn allen hard gewerkt", aldus Zlatan tegen Franse media.

"Dit is een goed signaal voor de toekomst. We hebben gewonnen omdat we goed hebben gespeeld en dat geeft ons vertrouwen voor de volgende wedstrijd tegen FC Porto, een tegenstander met veel kwaliteit. Het is een goede start, maar nu moeten we doorpakken.", aldus Zlatan Ibrahimovic

Ook trainer Carlo Ancelotti was blij met de zege van de club uit Parijs. "Ik ben erg gelukkig. We hebben ons goed voorbereid op deze wedstrijd. De eerste helft was kwalitatief van hoog niveau, echt een geweldige prestatie.", besluit Ancelotti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties