FC Porto-speler speelt Champions League vlak na overlijden vader

Koen Schaaphok
| 11 reacties
FC Porto-speler speelt Champions League vlak na overlijden vader
Foto: © SC

Lucho González van FC Porto leverde met een goal en een assist een onschatbaar aandeel aan de overwinning van FC Porto dinsdagavond in de Champions League- wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Vlak voor de wedstrijd kreeg hij echter te horen dat zijn vader was overleden.

“Toen ik het nieuws hoorde, sprak ik met het bestuur van FC Porto en ook met de coach. Ze steunden mij, of ik nu wou spelen of niet." Ondanks het verschrikkelijke nieuws besloot González toch te spelen. "Het stond in het script dat ik scoorde", aldus González, die dinsdagavond door vele emoties ging. “Toch maakte het uiteindelijk niet uit of ik nu scoorde of een ploegmaat, het ging vanaf de eerste minuut alleen maar om de winst.”

Naast Dinamo Zagreb bevindt zich met PSG een oude bekende van Lucho González in de groep van FC Porto. De Portugees speelde eerder voor Olympique Marseille en bewaart mooie herinneringen aan de Ligue 1. “De wedstrijd tegen Paris Saint-Germain zal speciaal zijn voor mij. De club heeft een sterk team en enorm veel potentieel om ver te geraken in het tornooi.”, aldus Lucho González.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties