Vargas: "Desnoods ga ik in de goal staan"

Vargas: "Desnoods ga ik in de goal staan"
Foto: © SC

Ronald Vargas hunkert naar wedstrijden met de A-ploeg van Anderlecht. Tegen Lierse kwam de Venezolaan nog niet in actie, maar binnenkort hoopt hij echt het verschil te gaan maken.

"Ik weet dat ik deze ploeg heel wat kan bijbrengen, als ik voluit mijn kans krijg. Ik denk vooral op de 10, met mijn snelheid en inventiviteit en met Biglia achter mij, maar het is afwachten wat de trainer beslist. Indien nodig ga ik in de goal staan.Ik wil gewoon op dat veld staan. Ik wil weer voetballen! Ik wil weer winnen!", roept Vargas uit in Het Nieuwsblad.

Tegen Club Brugge wil hij alvast op het veld staan. "Iedereen weet er is gebeurd tussen Club Brugge en mij. Intussen zijn het wel allemaal andere spelers, nu Akpala ook weg is, maar het blijft toch een speciale match voor mij. Geen revanche maar wel een belangrijke match voor Anderlecht en een speciale voor mij.'

Anderlecht ziet na de winterstop nog Cyriac en Suarez terugkomen. Vargas lacht bij het horen van zoveel kwaliteit. "Barcelona from Belgium! Een team waar je iets speciaals mag van verwachten. Het wordt een droom om met hen samen te spelen. Iedereen voelt zich goed, iedereen wil spelen, iedereen wil kampioen spelen, iedereen wil zo ver mogelijk in de Champions League geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties