Lovendegem zet scheve situatie recht tegen Geraardsbergen

Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem zet scheve situatie recht tegen Geraardsbergen
Foto: © SC

Geraardsbergen nam een furieuze start maar lang duurde de vreugde niet. Met een fantastische vrije trap in de tweede helft liet Lovendegem zich de derde winstmatch niet meer ontfutselen.

De stadionklok wees amper twee minuten aan toen De Smet diep werd gestuurd, teruglegde op De Leenheer en de gasten mochten juichen. Nog geen minuut later was het bijna over voor de thuisploeg toen Moock met een gekruld schot het zijnet viseerde. Lovendegem reageerde direct en toen De Wannemaeker betrapt werd op handspel ging de bal op de stip. D’Haemers gaf Wittenberg geen schijn van kans (4’). De thuisploeg trok het spel naar zich toe maar meer dan enkele halve kansen leverde dat niet op. Tegen het einde van de eerste helft kon ook Geraardsbergen een 2-tal kleine kansen laten optekenen.

Ook na de koffie eiste Lovendegem het balbezit op. Na een haakfout op De Keukeleire op de rand van de 16 krulde D’Haemers het leder over de bezoekende torens en piekfijn in de winkelhaak (51’). Geraardsbergen zag de bui hangen maar kon weinig terug doen. Lovendegem counterde goed en Wittenberg had een voetveeg nodig op een poging van Bouchaala.

Volgende zondag trekt Lovendegem naar RC Wetteren en is Geraardsbergen gastheer voor SK Lebbeke.

KSK Lovendegem: Helin, Diop, Van Den Bergh, Van Waes, D'Haemers (77’ De Neve), Dolleslaegers (86’ De Coninck), Maes, De Keukeleire (60’ Bouchaala), Martens, Voet, Sucaet.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Pruyt, Van Gijseghem, De Wannemaeker, Heereman, Hinterdael, De Smet (63’ Cools), Van Slembrouck, Van der Beck, Deleenheer (77’ De Grauwe), Moock (63’ Schoukens).

Geel:Van Gijseghem

Doelpunten:2’ Deleenheer 0-1, 4’ en 51’ D'Haemers 1-1 (pen) en 2-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties