Juventus en Napoli halen Lazio bij

Ook Juventus en Napoli hebben hun eerste drie wedstrijden kunnen winnen in de Serie A. AS Roma verloor verrassend thuis van Bologna.

Genoa - Juventus 1-3

Genoa kwam op voorsporng via Immobile, maar na rust stelde Juve orde op zaken. Giaccherini maakte gelijk en even later zette Vucinic de voorsprong voor de Oude Dame op het bord na een strafschop. Asamoah stelde de overwinning helemaal veilig.

Napoli - Parma 3-1

Napoli won makkelijk in eigen huis van Parma. Een penalty van Cavani en Pandev zorgden in de eerste helft al voor 2-0. Parolo zorgde nog even voor spanning, maar Insigne bracht de beslissing.

AS Roma - Bologna 2-3

AS Roma deed niet wat het moest doen. Bij de rust stond het nog 2-0 voor de Romeinen na doelpunten van Florenzi en Lamela. In de tweede helft sloeg Gilardino vlug twee keer toe voor Parma en Diamanti zorgde voor de onverwachte overwinning.