Invaller Chadli: "Voel me steeds beter"

Tomas Taecke
| 1 reacties
Invaller Chadli: "Voel me steeds beter"
Foto: © SC

Nacer Chadli heeft na een spierscheuring en enkele weken afwezigheid zijn wederoptreden gevierd. Onze landgenoot, die op bezoek bij Willem II in het veld kwam, is naar eigen zeggen stilaan weer de oude.

In de loop van de tweede helft mocht Chadli namens Twente opnieuw in het veld komen. De Rode Duivel voelt zich goed en hoopt ook donderdag tegen Hannover speelminuten te maken.

"Ik lig op schema", zei de international na de partij tegenover De Telegraaf. "Ik voel me steeds beter en hoop dat ik deze week opnieuw voluit kan trainen. Dan zien we donderdag wel hoe lang ik tegen Hannover kan spelen".

Chadli miste vorig jaar al een groot deel van het seizoen, maar kende deze zomer een uitstekende voorbereiding en competitiestart. "Het kost mij nu minder moeite dan na de vorige blessure om opnieuw op niveau te komen. Ik ben niet zo lang out geweest en kon nu ook de voorbereiding meemaken. Dat is een groot verschil", aldus Chadli.

Twente won met 2-6 van de Tilburgers en gaat met vijf zeges in evenveel wedstrijden alleen aan de leiding in de Eredivisie.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties