Interview Blijft Mixx bij AA Gent? "Hangt af van het Buffalo-lot"

Bart Vandenbussche
| 5 reacties
Blijft Mixx bij AA Gent? "Hangt af van het Buffalo-lot"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Krijgt Mikkel 'Mixx' Diskerud nog een kans bij AA Gent na het vertrek van Jesper Jørgensen? De Noors-Amerikaanse middenvelder zal nog even geduld moeten uitoefenen voor hij meer zal weten.

De eerste training van AA Gent staat woensdagmiddag op het programma. De Gentse fans zullen Jesper Jørgensen niet meer kunnen aanschouwen in het shirt van hun favoriete club, maar dat vergroot misschien wel de kansen van Mixx. “We hebben over Diskerud nog geen beslissing genomen”, laat assistent-trainer Manu Ferrera aan onze redactie weten.

Blauw-wit haalde begin dit jaar Mixx - op huurbasis met een aankoopoptie - naar de Arteveldestad, maar de middenvelder wist niet meteen te overtuigen. Komt hij terug of niet? De Amerikaanse viking blijft in ieder geval rustig.

“Diegenen die geïnteresseerd zijn, zullen waarschijnlijk moeten praten met meneer Michel Louwagie of met tussenpersonen Massa Pål Remman en Paal Diskerud. Ik denk dat die mannen samen zullen beslissen met de sportief directeur van Stabǽk, Inge A. Olsen.”

“Voetbal is mijn job en ik speel om te winnen, ik geef nooit op en ik geef aan de supporters altijd meer dan zij mij geven. De rest hangt af van het Buffalo-lot.” Als de toekomst van Mixx toch bij AA Gent ligt, zal de 21-jarige middenvelder alvast zijn maatje Jørgensen missen.

"Jørgensen verliezen aan Club mag niet enkel mij bedroeven"
“Hij heeft me enorm geholpen tijdens mijn periode bij Gent. Daarnaast probeerde hij voortdurend teamwaarden in ons allemaal op te wekken. Jesper werd een goede vriend van mij. Hem verliezen aan Club Brugge mag niet enkel mij bedroeven.”

“Jørgensen en Tim Smolders zijn allebei twee gerespecteerde middenvelders die enorm belangrijk waren voor AA Gent. Ik heb van hen enorm veel geleerd en ik betreur dat dat nu niet meer zo zal zijn”, besluit Mixx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties