Reactie Verbist vloekt: "Ik werd zot bij die penalty!"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Verbist vloekt: "Ik werd zot bij die penalty!"
Foto: © SC

Bram Verbist beleefde zaterdag geen al te leuke avond op het Kiel. De doelman moest zich liefst 4 keer omdraaien en werd volledig in zijn hemd gezet bij een strafschop van Losada.

Robby Morren in Antwerpen

Cercle kwam al snel op achterstand. "MacDonald verlengde die voorzet met het hoofd, de wind zat erop en de bal vliegt over mij. Dat is niet leuk natuurlijk. Uit 2 of 3 kansen scoren zij in die eerste helft twee doelpunten", aldus Verbist.

Losada
Vooral de derde goal lag hem zwaar op de maag. Losada mocht een strafschop nemen en deed dat met een simpel stiftertje, Verbist koos een hoek en was verslagen. "Ik werd gewoon zot!", vloekte de doelman. "Als dat op training gebeurt, dan shot ik hem onder de grond. Iedereen weet dat Losada kan voetballen, het is alleen jammer dat hij dat tegen mij doet."

Lierse
Door deze nederlaag tuimelt Cercle uit de top zes. "Dat is heel jammer maar er zijn nu nog 9 matchen, we hebben nog voldoende kansen om punten te pakken." Dat kan Cercle best woensdag al doen tegen Lierse. "Dat is altijd een moeilijke verplaatsing, Lierse is nu goed op dreef."

"We moeten positief blijven en deze avond zo snel mogelijk vergeten. Vier in uwen bak krijgen, is niet leuk", besloot Verbist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties