Reactie Stenman: "Er zijn nog geen prijzen uitgedeeld"

Melissa Maes
| 24 reacties
Stenman: "Er zijn nog geen prijzen uitgedeeld"
Foto: © SC

Frederik Stenman was tevreden dat hij opnieuw pijnvrij kon spelen, maar de nederlaag tegen KV Mechelen is een bittere pil om te slikken. “We vonden simpelweg de oplossing niet.”

Tomas Taecke in Brugge

“Het was een moeilijke avond en het was zeker en vast niet onze beste wedstrijd. KV Mechelen scoorde al snel en kon zo zijn geliefkoosde spel spelen, namelijk loeren op de counter”, reageert Frederik Stenman na de nederlaag.

“Ondanks de vroege achterstand hebben we geprobeerd rustig te blijven, maar we creëerden te weinig kansen. Ik vind niet dat wij slecht gespeeld hebben, maar we vonden simpelweg de oplossing niet en het spel verliep te traag.”

Trainer Christoph Daum had tijdens de rust gevraagd om het spel breder te maken. “We probeerden meer druk te zetten, maar dat is niet gelukt. Gelukkig is er binnen enkele dagen opnieuw een match.”

“Nu moeten we ons zo snel mogelijk over deze nederlaag heen zetten en komende woensdag alles geven tegen Lokeren. Er zijn nog geen prijzen uitgedeeld, maar de achterstand op Anderlecht bedraagt nu al negen punten dus we moeten dringend opnieuw winnen.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties