Mirallas en Hazard zijn uitblinkers

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Mirallas en Hazard zijn uitblinkers
Foto: © SC

Onze overige landgenoten mochten bijna allemaal juichen. Hazard en Mirallas blonken uit bij hun clubs terwijl Lombaerts op weg is naar de titel in Rusland.

In Frankrijk zorgde Eden Hazard er voor dat leider Brest verloor. Lille won met 3-1 dankzij een doelpunt van de aanvaller. Bij het eerste doelpunt luidde hij de aanval in met schitterend hakje.

Als Zenit St-Petersburg woensdag de volle buit pakt is het kampioen. Het voorbije weekend vernederde het Novosibirsk met 2-5. Lombaerts speelde de volledige match.

Kevin Mirallas blijft groeien bij Olympiakos. De spits scoorde twee doelpunten in de 5-0 overwinning tegen Panionios. Hij zorgde voor de 1-0 door van op de rand van de zestien staalhard uit te halen. Mirallas zijn naam werd minutenlang gescandeerd door de fans die zagen hoe hij de prijs van speler van de match in ontvangst mocht nemen.

Jean-François Gillet verliep het minder goed bij Bari. De rode lantaarn van de Serie A ging al voor de zesde keer onderuit. Deze keer was AC Milan te sterk met 2-3.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties