Devroe: 'Balaban is nog niet weg'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Balaban is nog niet weg'
Foto: © SC

Gisterenavond meldde Voetbalkrant.com hier al dat Bosko Balaban terugkeert naar zijn vaderland om er voor de Kroatische landskampioen Dinamo Zagreb te spelen. Luc Devroe, de sportmanager van Club Brugge, ontkent echter dat de Kroatische aanvaller al verkocht is. "Er moet een akkoord zijn met de drie partijen en dat is er voorlopig nog niet", aldus Devroe aan onze collega's van Sporza.be.

"Ik ben niet verantwoordelijk voor de uitlatingen van de voorzitter van Dinamo Zagreb. Clubs zijn al veel vaker op hun stappen moeten terugkeren. Kijk maar naar het geval met François Sterchele", aldus Devroe. Dit betekent geenszins dat Bosko Balaban bij Club Brugge zal blijven. "Op dit moment zijn we nog aan het onderhandelen met een aantal clubs", aldus Devroe.

Club Brugge ontkent de transfer voorlopig maar de website van Dinamo Zagreb kondigt de komst van Balaban ondertussen wel triomfantelijk aan. De international zou in Maksimir voor drie seizoenen getekend hebben en er de vervanger moeten worden van de naar Arsenal vertrokken spits Eduardo Da Silva.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties